All verksamhet på Skänninge Stadshotell drivs av bolaget Green Venue Hotels AB. Bolaget bildades 2014 och bedriver hotell- och turismverksamhet med särskild inriktning mot event.
Bolagets ägare Christina Landoff, VD och Josip Mustapic, Marknads- och utvecklingschef, har båda mångårig erfarenhet av evenemangs- och mötesbranschen. Med Skänninge Stadshotell är ambitionen att ta fasta på hotellets anrika historia som mötesarena och återskapa mycket av det som genom historien lockat människor från när och fjärran till den lilla staden Skänninge, mitt i det Östgötska slättlandskapet.

Green Venue Hotels betyder den gröna mötesplatsens hotell. Skänninge i allmänhet och Stadshotellet i synnerhet har alltid lockat människor till olika former av möten och tillställningar. Både möten för beslutsfattande och diskussion inom politik och religion, möten för handel och affärsutbyte och möten för nöje och rekreation. Skänninge ligger mitt i den bördigaste av odlingsmarker och de stora gårdarna avlöser varandra. Green Venue Hotels levererar möten med en grön profil. Det innebär att vi arbetar med högt ställda krav på socialt ansvar och miljömedvetenhet.

Vi arbetar med ekologiska råvaror som grund och köper in så mycket livsmedel vi kan från gårdarna i och omkring Skänninge. Vi har en omfattande sopsortering och ställer krav på våra leverantörer att arbeta med aktivt miljöarbete.

Green Venue Hotels driver, förutom Skänninge Stadshotell också anrika Göta Hotell i Borensberg. Bolaget tecknade ett arrendeavtal med AB Göta Kanal, som äger fastigheten, under 2016.  Tillsammans med kanalbolaget har vi påbörjat en upprustning av hotellet.

Green Venue Hotels ambition är att växa och aktivt arbeta för att lyfta fram Skänninge- och Östgötabygden och allt spännande som bygden har att erbjuda besökare. Vår fantastiska historia har gjort avtryck överallt i bygden och med ett bra boendealternativ finns potential att bli ett mycket spännande utflyktsmål för såväl nationella som internationella gäster.

Vår resa har bara börjat…Till toppen
----