I den gamla delen av Stadshotellet, anno 1885, har vi nio rum. Tre enkelrum och sex dubbelrum. Alla rum har sin egen charm och präglas av en härlig sekelskiftkänsla med trägolv och mönstrade tapeter. Rummen har egen dusch och WC med kaklade badrum. I två av rummen finns fasta extrasängar, vilket lämpar sig särskilt väl för familjer. 

Under 2016 och 2017 har Stadshotellet genomgått en omfattande förvandling då vi byggt ut med 20 nya hotellrum och fyra nya ekonomirum. Rummen kommer att släppas ut till uthyrning under oktober 2017. De nya hotellrummen är toppmoderna med alla tänkbara faciliteter. Här har Ni stora TV-skärmar, starkt WiFi, moderna badrum och spännande LED-belysning. Varje rum har ett eget tema ur Skänninges historia och alla rum är helt individuellt inredda. Här hittar Ni små enkelrum till ett lågt pris eller stora rymliga dubbelrum med det lilla extra. I vår svit finns ett magnifikt badrum med bubbelbad. Till rummen kommer man enkelt med hiss och helt utan trösklar. 

Ekonomirummen är förlagda i Skänninges gamla polisstation. Här finns fyra mindre rum med våningssäng alternativt enkelsäng. Ett större allrum med TV och tillhörande välutrustat pentry delas av gästerna. Två WC och en dusch nyttjas också gemensamt. Hyr hela vandrarhemmet för den stora familjen eller bo billigt med självhushåll. Kan hyras med eller utan frukost och lakan. 

Totalt har vi 33 rum och plats för upp till 65 gäster


Boka ditt boende hos oss, ring oss på 0142 410 60 eller skicka ett mail till oss

Varmt välkomna

 
  

    

 

 Till toppen
----